google-site-verification: google15269942918ec366.html راه آزادی: ژوئن 2022

۱۴۰۱ خرداد ۲۵, چهارشنبه

ارجاع حکم سه شهروند مسیحی به دایره اجرای احکام، ثبت اعاده دادرسی ۱۵ ژوئن ۲۰۲۲ | خبر


طبق گزارش رسیده به سازمان «ماده ۱۸»، حکم ۱۰ سال زندان انوشاوان آودیان، شهروند ارمنی، وحکم تبعید داخلی و محرومیت اجتماعی عباس سوری و مریم محمدی، دو نوکیش مسیحی، روز یکشنبه، ۲۲ خرداد ماه ۱۴۰۱، به شعبه ۱۱ دایره اجرای احکام در تهران فرستاده شده است.

این امر به این معنا است که قبل از صدور حکم دیوان عالی کشور، آقای آودیان می تواند بازداشت و راهی زندان شود و آقای سوری و خانم محمدی راهی تبعید داخلی.

ایمان سلیمانی، وکیل آقای آودیان و آقای سوری،  تایید کرده است که روز سه شنبه، ۲۴ خرداد ماه، اعاده دادرسی این دو شهروند مسیحی، غلیرغم «کارشکنی قوه قضاییه» در نهایت صبح سه شنبه ثبت شده و منتظر تعیین شعبه هستند.

وی در این مورد توضیح داده است که «امروز علیرغم کارشکنی دفتر ویژه خدمات قضایی مبنی بر عدم قبول آرای بدون سربرگ و بدون نام قاضی صادرکننده رای دادگاه انقلاب و پس از کلی بحث و جنجال و تفهیم این موضوع که دادگاه انقلاب در پرونده های امنیتی آرای صادره را سیستمی ابلاغ نمی کند وصرفا استنساخ را اجازه می دهد، النهایه با ساعت ها اتلاف وقت از ساعت ۹صبح تا ۱۳و۳۰ ثبت شد ومنتظر تعیین شعبه هستیم.»

بنا به گزارش ها، مریم محمدی در همین روز سه شنبه، برای اجرای حکم به شعبه اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳۳ (شهید مقدس «امنیت») تهران احضار شده است.

دادگاه انقلاب تهران، ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۱، انوشاوان آودیان، را به دلیل فعالیت مسالمت‌آمیز دینی، و به اتهام «تشکیل و اداره گروه غیرقانونی برای اقدام علیه امنیت ملی»، به ده سال زندان و ده سال محکومیت از حقوق اجتماعی محکوم کرد. عباس سوری و مریم محمدی، دو نوکیش مسیحی نیز متهم به عضویت «گروه غیرقانونی» شدند.

دو نوکیش مسیحی در این دادگاه، هر کدام به ده سال محرومیت از حقوق اجتماعی، ۵۰ میلیون تومان جزای نقدی و ده سال عدم حق عضویت در گروه‌های اجتماعی و سیاسی محکوم شدند.

این دو شهروند مسیحی همچنین ممنوع المسافرت به خارج از کشور شده و مجبور هستند دو سال بیرون از تهران و استان‌های همجوار زندگی کنند. در حکم دادگاه تجدیدنظر، محرومیت اجتماعی، از مجازات این دو نوکیش مسیحی حذف شد و جزای نقدی به شش میلیون کاهش پیدا کرد.

طبق گزارش رسیده، علیرغم درخواست‌های مکرر کتبی و مراجعه حضوری ایمان سلیمانی، وکیل این شهروندان مسیحی، برای تشکیل جلسه دادگاه با حضور موکلین و وکیل آنها، و همچنین فرصت ارایه دفاعیات جدید که می‌توانست بر رای دادگاه تجدیدنظر تأثیرگذار باشد، این رأی به‌طور غیابی صادر شده‌است.

این در حالی است که پرونده این سه نفر، شامل هفت جلد، و هر جلد بالغ بر ۶۰۰ صفحه محتویات بوده‌است. به علاوه دو تن از این شهروندان مسیحی در دادگاه بدوی فاقد وکیل بوده و امکان دفاع حقوقی از خود نداشتهاند. به گفته وکیل این متهمین مسیحی، «صدور رأی دادگاه تجدید نظر در عرض ده روز، نشان دهنده عدم مطالعه کافی، شنیده نشدن دفاعیات موکلین، و ناعادلانه بودن روند صدور این حکم است.»

این شهروندان مسیحی به این حکم اعتراض داشته، و خواستار اعاده دادرسی شدند. احتمال دستور قضایی برای اجرای حکم تا زمان وصول اعاده دادرسی و حکم نهایی دیوان عالی کشور وجود دارد.

اذیت و آزار مسیحیان در ایران و صدور احکام سنگین علیه آنها شدت گرفته است.

طبق حکم صادره در هفتم خرداد ماه ۱۴۰۱، ژوزف شهبازیان به ده سال، ملیحه نظری و مینا خواجوی، هرکدام به شش سال، سالار اشراقی مقدم، سمیه صادق، هرکدام به چهار سال، معصومه قاسمی و فرهاد خزایی نیز هرکدام به یک سال حبس، به دلیل فعالیت صلح‌آمیز دینی، توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست ایمان افشاری، محکوم شدند.

 

مقاله: پاسخى به اتهام وابستگی سیاسی بهائیان به دولت‌های خارجی

  یکی از اتهاماتی که از جانب بهائی‌ستیزان در ایران مطرح می‌‌شود این است که آئین بهائی توسط قدرت‌های بزرگ خارجی به وجود آمده است و اینکه بهائ...